Lista de dorințe 0
Toate categoriile

Ceai pentru reglarea glicemiei-diabet

69.50Lei

Ingrediente:

  • Afin (Vaccinium myrtillus L.);
  • Țintaură (Centaurium umbellatum);
  • Dud alb (Molus alba L.);
  • Coada șoricelului (Achillea millefolium L.);
  • Nuc (Juglarus Regia);
  • Cicoare (Cichorium inthybus L.);
  • Teci de fasole (Phaseolus vulgaris L.);
  • Vâsc (Viscum Album);
  • Mesteacăn (Betula pendula L.).


Rol terapeutic: Are rol pozitiv în scăderea glicemiei, reglează metabolismul glucidic, scade și normalizează cantitatea de zahăr din sânge.

 

Mod de administrare: Tratamentul se face în funcție de valoarea glicemiei. Înainte de a începe o cură cu ceai se măsoară glicemia, la fel și după 15 zile de tratament. Ulterior, se compară rezultatele, iar în funcție de aceasta se va continua cura cu ceai.

 

Mod de preparare - în funcție de valoarea glicemiei:

1.) Glicemie până la 150 - o cană pe zi, dimineața (infuzie dintr-o linguriță de plante la 250 ml apă).

2.) Glicemie de la 150 la 250 - două căni pe zi, dimineața și seara (infuzie din două lingurițe de plante la 500 ml apă).

3.) Glicemie peste 250 - trei sau patru căni pe zi (infuzie dintr-o lingură mare de plante la 750 ml apă).

 

Acest ceai are rol de regenerare a pancreasului endocrin; în acest caz, regimul alimentar poate fi puțin mai lejer. Pentru regenerarea integrală a pancreasului se ia în paralel cu tratamentul de la afecțiuni hepato-biliare, care stimulează partea exocrină a pancreasului.

 

Conținutul plicului asigură cura pe o perioadă de 30 zile.