Lista de dorințe 0
Toate categoriile

Erbicid cu îngrășământ pentru gazon

113.40Lei

Indisponibil

Erbicid cu îngrășământ pentru gazon - Controlul fiabil al buruienilor și aplicarea de îngrășământ pe gazon într-un singur pachet Scapă rapid de buruieni și creează un gazon verde, dens și suculent Funcționează foarte bine împotriva buruienilor tipice pentru gazon Un îngrășământ cu acțiune lentă timp de 100 de zile. Eliberare controlată de nutrienți pentru o creștere uniformă. Compatibil cu toate tipurile de gazon Simplitate și siguranță în utilizare. Spectru de acțiune: Foarte eficient împotriva bolilor specifice gazonului și a dăunătorilor. Suficient de eficient împotriva trifoiului alb, margaretelor, a tuturor tipurilor de pătlagină, târâtoare. Mai puțin eficient împotriva păpădiei, măcrișului și veronica de toate speciile.


Aplicație:

Centrul buruienilor poate fi tratat cu îngrășământ de gazon pe tot parcursul sezonului de vegetație (aprilie - septembrie), dar nu în momentul însămânțării. Utilizare în condiții de creștere (umed-cald); nu se utilizează pe vreme secetoasă, caldă sau când temperatura solului este sub 8 - 10°C. Maximum o aplicare pe sezon.


Dozare

Se recomandă o spatulă pentru aplicarea uniformă. 20 g/m2 (până la 500 m2). Aplicare manuală, de preferință la jumătate din rata de aplicare, întinde 1 dată pe lungime și 1 dată transversal (poartă mănuși de lucru când folosești produsul). Utilizează pesticidele cu grijă. Citește întotdeauna eticheta și informațiile despre produs înainte de utilizare.

Scrie o recenzie